Persondatapolitik for trykteam svendborg a/s


I henhold til persondataforordningen skal trykteam svendborg a/s give dig en række oplysninger om, hvordan vi behandler oplysninger omkring dig. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysniger.

Vi er den dataansvarlige - hvordan kontakter du os?
Trykteam svendborg a/s er fælles dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

trykteam svendborg a/s
CVR. 10 58 56 43
Grønnemosevej 13
5700 Svendborg
Telefon 62 22 91 22
Mail: kontakt@trykteam.dk
www.trykteam.dk

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

I nedenstående situationer behandler trykteam dine personoplysninger til de i overskriften skitserede formål.

Registrering af personoplysninger i forbindelse med kundeaktiviteter

Retsgrundlag:
Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a og b.

Kategorier af oplysninger:
Almindelige personoplysninger som fx navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt øvrige virksomhedsoplysninger.

Trykteam indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

  • Ved besøg på vores hjemmesider indsamler vi oplysninger om din ip-adresse samt cookies som beskrevet i vores cookie-politik.

  • Hvis du er kunde, leverandør eller samarbejdspartner behandler vi kontaktoplysninger, oplysninger om vores samhandel med den virksomhed, du repræsenterer samt oplysninger, der i øvrigt er nødvendige for at administrere vores forretningsmæssige relation.

Personoplysninger
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Såfremt du benytter vores hjemmesider eller ønsker at handle med trykteam, har vi brug for visser personoplysninger for at kunne gennemføre handlen og/eller levere nyheder og andre tjenester til dig.

trykteam indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du:

  • Tilmelder dig vores nyhedsmail

  • Ønsker et tilbud eller afgiver en ordre

  • Benytter vores hjemmeside trykteam.dk

  • Som leverandør ønsker samhandel med trykteam

Nyhedsmail
Tilmelder du dig e-mail nyheder fra trykteam indsamler vi dit navn og din e-mailadresse for at kunne sende dig vores nyheder. Ligeledes bruger vi indsamlede e-mail adresser til relevante remarketing kampagner hos tredjeparts services som Google Adwords, Facebook og lign.

Trykteam anvender Mailchimp til indsamling, adfærdsanalyse og lagring af disse data. Privatlivsvilkår for Mailchimp accepteres ved tilmelding til nyhedsmailen og fremgår her på mailchimps hjemmeside om privatlivsvilkår.

Tilbudsgivning og ordrebehandling
Trykteam indsamler oplysninger, som er nødvendige for at kunne imødekomme og gennemføre udarbejdelse af et tilbud eller en ordre. Det gælder navn, adresse, mailadresse, leveringsadresse. Vi indsamler også de oplysninger, der skal til for at løse opgaven, og som du som kunde eller leverandør videregiver til os fra 3. part, og henleder her opmærksomheden på, at det er din pligt i.h.t. persondataforordningen at oplyse 3. part, at du videregiver oplysningerne til os

Webshop og hjemmeside
I trykteams webshop indsamles oplysninger, som er nødvendige for at kunne imødekomme og gennemføre en bestilling. Disse data indtaster du selv. Det er muligt at indtaste supplerende oplysninger. Dette er dog frivilligt og har alene til formål, at optimere service og brugeroplevelse. Trykteam sikrer via login, at registrering af disse oplysninger kun sker med dit samtykke.

​Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Vi kan i nogle tilfælde videregive de personoplysninger, som vi behandler om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til leverandører af tjenester, teknisk support, leverancetjenester og finansielle institutioner.

​Videregivelsen vil ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, f.eks. i forbindelse med oprettelse af en aftale med os og i forbindelse med fremsendelse af materialer eller lignende services, som kræver, at vi bruger dine oplysninger.

Sletning af personoplysninger
Personoplysninger modtaget fra samarbejdspartnere slettes senest 5 år efter, at samhandlen er ophørt, medmindre der er særlige forhold, der begrunder en længere opbevaring.

Du kan altid henvende dig til os og få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig, få rettet ukorrekte oplysninger eller bede om, at oplysningerne bliver slettet.

Tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger
På trykteams webshop sendes data krypteret mellem bruger og server (brugernavn og adgangskode ved login).

​Der er etableret backup og genetableringsprocedure for alle servere.

Links
På trykteam.dk findes links til andre websites på internettet. Disse websites kan have en anden persondatapolitik end trykteam. Trykteam er ikke ansvarlig for persondatapolitikken på andre websites end vores egne


Revideret den 05.01.2021