Brochureholder

Dine brochure indeholder værdifuld information, så det er vigtigt at den præsenteres ordentligt.
Med vores udvalg af brochureholdere kan du sikre, at dine brochurer præsenteres på den mest attraktive og synlige måde.

En brochureholder er ikke bare et praktisk opbevaringsmiddel, det er også en stærk visuel markør. Når din brochure er placeret i en af vores holdere, får den øjeblikkeligt en professionel og indbydende fremtoning. Uanset om det er på en messestand, i en reception eller på et informationscenter, er en brochureholder en god investering i din markedsføring.

Vores udvalg omfatter forskellige typer brochureholdere, der passer til enhver situation. De klassiske stående holdere til bord- og diskmodeller, brochureholdere i pap eller plexiglas – vi har løsningen, der matcher dine behov. Og for at tilføje en personlig touch til dine materialer, tilbyder vi også muligheden for at få dit eget tryk på brochureholderen.
Du kan downloade en skabelon til at lave dit eget layout, eller du kan lade en af vores dygtige grafikere hjælpe dig med layoutet.

Så uanset om du vil have dine brochurer til at stå synligt på et bord eller i en disk, eller du har brug for en holdbar løsning til at præsentere dine materialer på messer og events, så spørg bare. Vi er her for at hjælpe med at finde den perfekte brochureholder til dine behov.

Vi hjælper gerne med gode idéer og design

Image
brochure holdere
brochure holder på banner væg

Spørg eksperten

Morten
Ring 28 80 64 01
Mail til Morten

Kontakt os helt uforpligtende og lad os give dig gode løsningsforslag – vi er eksperter i både små og store projekter.

Skal du på messe eller udstilling - så har vi masser af gode idéer og løsningsforslag.

Lad os komme med kreative løsningsforslag til din udstilling