Klistermærker

Print klistermærker

Print klistermærker hos Trykteam af enhver art, størrelse eller farve. Vi løfter næsten alle opgaver, store som små, og med en tæt kundedialog omkring dine specifikke behov og ønsker.

Uanset om du skal have trykt eller printet klistermærker, etiketter, stickers, labels, folietekster eller gulvklæb, så tilbyder vi alle produkter i forskellige kvaliteter, afhængig af anvendelse, til konkurrencedygtige priser. Vi trykker og printer klistermærker i mindre eller større oplag, og i dit helt eget design og former, du sender os blot en trykklar fil eller vi hjælper med design.

Print klistermærker til din virksomhed

Har din virksomhed specielle ønsker eller behov, har vi en fleksibel produktion, som kan forme og skære specielle størrelser/mål og kan derfor trykke og printe produkter til lige det formål, som du ønsker. Dermed kan din virksomhed få sit budskab ud på en grafisk attraktiv måde.

Klistermærker er også en effektiv måde, at skabe synlighed og markedsføre sin virksomhed på – og endda til lave omkostninger. Det kan også udformes i form af etiketter eller labels til specielle produkter, hvis man vil have et ekstraordinært særpræg.

Klistermærker til virksomheder er også effektivt til enhver lejlighed. Om det enten er i sæsoner, perioder, højtider, specielle temaer eller ved events og messer, så er der altid en god og kreativ løsning, som kan laves og trykkes/printes til lige det formål, som din virksomhed vil have.

Kontakt os, og lad os høre nærmere omkring dine idéer, og hvilken løsning der passer bedst til Jer. Husk på, at det kun er fantasien der sætter grænserne.

Du kan også:
Vælge tryksager
Se priser