Folietekster

Folietekster

Folietekster er gode for at fremstå synlig på en professionel måde. Du sætter selv dit særpræg på din helt egen måde, og med dit eget design. Med samme princip, som med vores klistermærker, er der en kreativ og bred vifte af alt fra størrelser, farver og former. Derfor kan Trykteam altid finde den rigtige løsning, som vi netop skræddersyer til netop dit behov, og leverer et professionelt resultat i høj kvalitet, og til en attraktiv pris.

Processen af folietekster

Produktet anvendes i udskåret folie, som man tilsætter på et emne med applikationstape. Når foliet har sat sig fast, vil man efterfølgende fjerne applikationstapen, hvoraf kun folietekster, foliebogstaver eller logo forbliver tilbage uden en baggrund. Vores materiale er altid af høj kvalitet, så vi på den måde altid kan garantere, at du opnår et flot og professionelt resultat. Udskåret folietekster kan enten udføres på standard indfarvet folie, eller printes i de farver du ønsker og derefter udskæres.

Når vi har produceret dit produkt, vil du få det leveret med en simpel vejledning, som er nem at følge, og sikrer dig et professionelt udseende. Under processen har vi altid en tæt kundedialog, så vi sikrer, at du får dit ønsket resultat. Du kan også læse mere om vores gulvklæb, som har samme princip og process, og kan anvendes på næsten alle overflader.

Foliebogstaver

Foliebogstaver er samme princip, som folietekster. Betegnelsen er mere, hvis man skal have enkelte bogstaver særskilt fra en samlet tekst, det kan også være et enkeltstående logo. Det kan evt. være, at hvert et bogstav skal være unikt og derfor tilpasset eller skræddersyet på en bestemt måde, hvis du har et projekt, som kræver specielle ønsker eller behov.

Du er altid velkommen til, at tage kontakt til os, og få en hyggelig og uforpligtende snak omkring dine projekter, tanker og ønsker. Vi har mange års erfaring i branchen, og kan derfor give dig den helt rette vejledning fra start til slut.

Du kan også:
Vælge tryksager
Se priser