Etiketter

Tryk af etiketter

Trykteam laver mange forskellige tryksager i from af tryk af etiketter, klistermærker, folietekster, bordryttere og meget mere. Alt vores materiale, som vi anvender under produktionen er nøje udvalgt, så vi kan sikre en høj kvalitet til en lav omkostning, og dermed en god slutpris.

Du kan få tryk af etiketter, leveret enkeltvis eller på ark og i alle slags farver, former, størrelser, og ikke mindst helt ned fra få til store mængder. Alt efter hvordan produktet skal anvendes, produceres etiketterne på materialet herefter. F.eks. om det skal anvendes inden- eller udendørs såsom vandfast eller UV-bestandig.

Etiketter kan bruges til eksempelvis mærkning af varer, emballage, flasker, æsker m.m., på materiale til både indendørs og udendørs brug. Derfor er ingen kreativ idé for stor eller lille, for at få sit budskab frem på en flot og visuel måde.

Tryk af etiketter til virksomheder

Tryk af etiketter til virksomheder har også gode fordele, for at markedsføre sig på. Har jeres virksomhed et projekt, stort som lille, så kan etiketter være med til at give et godt og professionelt indtryk og udstråling.

Sidder Jeres virksomhed, og brænder inde med nogle specielle idéer og ønsker opfyldt, og som kræver et ekstra touch, så hjælper vi med den helt rette vejledning af jeres idé & layout, så vi T-R-Y-K-T kommer i mål sammen. Derfor opfordrer vi altid virksomheder, til at kontakte os omkring tryksager til særlige produkter eller events.

Kontakt os i dag på tlf. 62 22 91 22, og lad os høre mere omkring Jeres virksomheds behov. Med Trykteam finder vi altid en løsning sammen med vores kunder.

Du kan også:
Vælge tryksager
Se priser