Bordryttere

Bordryttere

Bordryttere kan laves i mange variationer og udformninger. De kan f.eks. være stående, som en trekant med enten tryk på 2 af siderne, eller en triangel med tryk på alle 3 sider. Størrelser og farver tilbydes også i en bred og kreativ vifte.

Bordryttere er nemme at folde og sætte frem på et bord eller i et udstillingsvindue. Det kan eks. passe perfekt til bordene i skolens kantine, på den lokale café med reklame for en ny special øl, eller måske på byens bedste restaurant som vinkort, menukort – eller noget helt andet.

Selvom vi også laver i mindre partier, er der også en fordel ved at købe et større parti, og af forskellige slags bordryttere. En restaurant kan bl.a. få lavet bordryttere med dagens ret, samt en eksklusiv vinskjuler med et godt vintilbud eller til husets vin.

Hos Trykteam tilbyder vi også vores kunder, at få dem lavet med en professionel figurskæring, som giver et ekstra blikfang, kachering eller måske prægning.

Bordryttere til informativ brug

Bordryttere kan også bruges til mere informativ brug. Det kan omhandle noget information, som eks. kan stå på det lokale bibliotek om nye bestseller bøger, i en butik hvor der skal gøres et nyt produkt mere synligt eller endda i bowlingcentret en fredag aften, som vil informere om gratis drikkelse ved en strike med rød kegle forrest.

Mulighederne er mange, for at få dit budskab ud om en bestemt ting, og kan laves meget varierede. Vi trykker netop i dit helt eget design. Derfor er ingen idéer for store eller for små. Vores dygtige grafiker hjælper gerne med ideér, design og den videre proces.

Kontakt Trykteam i dag, og luft din idé og layout, som du ønsker omkring dine bordryttere. Vi går højt op i en tæt kundedialog, så vi sikrer vores kunder et professionelt resultat i høj kvalitet. Vi vægter altid stærk tilfredshed højest.

Du kan også:
Vælge tryksager
Se priser