Cookie og data politik - trykteam

Cookie og data politik

Sidst opdateret 24. oktober 2017

 

Cookies

Dette website anvender cookies til, at føre statistik over antallet af besøgende og hvilke land eller landsdel de kommer fra.
Samt oplysninger om køn, alder og interesser, hvis det er tilgængeligt. Dette gøres for, at tilpasse indhold og annoncering.

 

Tredjeparts cookies

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Facebook Pixel
  • Facebook Custom Audience
  • Facebook Connect

En cookie er en tekstfil, som lagres gennem din browser for, at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

 

Så lang tid opbevares cookies.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal dage eller måneder. Dette varierer i forhold til hver enkelt cookie.
Men de fornyes efter hvert besøg på websiden.

 

Sådan kan du slette cookies.

Se vejledning på http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Sådan undgår du cookies.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, er det muligt at blokere dem.
Se vejledning på http://minecookies.org/cookiehandtering.

 

 

Personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websiden. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter og tjenester, samt visning af indhold der er tilpasset dine interesser.

 

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Trykteam, skal du rette henvendelse på kontakt@trykteam.dk eller telefon 62 22 91 22.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med begrænset adgang. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.
Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” på siden.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.